perjantai 2. lokakuuta 2009

Zen 6kk <3

Meidän Zen-mies on tänään juhlistanut 6kk päiväänsä herkutellen ja puuhaillen kaikkea mukavaa! Päivällä käytiin "neuvolassa"; strategiset 6kk mitat olivat 34,4cm korkeutta ja 5,8kg painoa! Mukaan kaupasta sankarille tarttui herkkuja, joita Zen tarjosi juhlapäivän kunniaksi Elvarille ja Deelle! Zen ja mami viettivät lisäksi tänään privaatti aikaa ulkosalla, harjoiteltiin hieman tassun antoa, Zen hiffaa sen aika kivasti jo. Vielä vähän vaatii tosin lisäharjoittelua.

Illasta Zen pääsi muun lauman mukana Lopelle ihmettelemään hevosia ja muita maalaisjuttuja. ;) Hevosia alkuun ihmeteltiin ja niille piti kertoa "kuka on pomo tiluksilla", sitten alko kakkakikkareet kiinnostaa sen verran, että herruuden kertomiset jäi. Yllättävän rohkeasti Zen meni hevosten lähelle, piti välillä pois huudella, ettei ois liian likelle menny... Kyllä siinä kakassa on taikaa! =D

Tässä meidän päivänsankarin kuvia muutaman päivän takaa.

Ekaksi tälläistä "mukavirallista" poseerausta...


Sitten sievää napotusta...


Pitkäsöpiskuono- kuvaa...


Sitten mamin lempparit... "Kasso kasso äitee miten mä saan kielen rullalle.."


"Kassoksää ny, ei moni jäppinen osaa näin hienosti taiteilla..."


Nyt mä menen kohmeisena nappaamaan synttäripojun ja kumppanit sohvalle viereen ja juomaan teetä, jotta lämpiää... =) Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti: