keskiviikko 26. elokuuta 2009

Nappistreffejä, kavereita ja juoksuntuoksuja

Viikko jälleen startannut! Maanantaina kakarat pääsivät riennoille reffaamaan Luca-cottonia lenkin merkeissä. Hauskaa riitti; en tiedä mikä Lullukassa on, mutta jopa Elvis tosi mielellään leikittää pikkumiestä! Ehkä se on se kun Luca osaa vetää niistä oikeista naruista; eli lähtee juokseen ympyrää odottaen sheltiäisten paimennusviettien heräävän. ;) Muutamia maanantaisia kuvia á la oma poppoo tässä.

Kolmen kopla poseeraa


Melkeen maltettiin poseerata (aina se yks näyttää höntiltä) =D


Eilen illalla vasta vipinää olikin! Suunnattiin eka Nurmijärvelle Ässä-neitosten luokse ja sieltä Munkkiniemeen match showhon koko poppoon voimin. Paikalle oli saapunut myös muu Nappula-edustus; Tuima-veikka ja Tiuku-sisko perheineen, Blitz-sisko perheineen, Hippi-sisko laumansa kanssa sekä kasvattaja Era kera Millin. Myös Maiju ja Luca nähtiin paikalla. Voi jesta, että tenavilla (niillä vähän isommillakin) riitti hauskaa. Suurin osa poppoosta pääsi "apinahäkkiin" kuin eläintarhassa konsanaan. ;)Muuten on aika mahdotonta hallita koko kööriä.

Siellä painittiin ja meuhattiin, komenneltiinkin hyvin kuuluvasti. =) Jokainen napero pääsi vuorollaan kehään ketkuilemaan ja ne on kyllä osaavia pikku-nappuloita! Jokaisella tuntuu tuo seisominen ja lunkki-asenne olevan verissä. =D Zemballa tahtoi tällä kertaa liikkeet mennä aikalailla loikkiessa; en tiedä mikä nurmialustassa on eroa muuhun, muuta kuin se että paljon ollaan nurmialustalla leikitty pallonhakuleikkejä!? Mut ei kai sen luulis siihen yhdistävän?! Hieno se oli joka tapauksessa! Zen "suvereenisti voitti oman parinsa" (tuomarin sanoja mukaillen)saaden pun. nauhan, sillä se mätsäs itte itteään vastaan. =D Pun. kehissä ei sijoituksia herunut. Shelttiedustus ei silti päässyt unholaan, sillä sisko-Tii repäisi 3. perintöprinsessan tittelin sinisissä ollen siis 4.! =D Tuomari tuli lisäksi myöhemmin "apinatarhamme" luokse katselemaan laumaamme ja totes, että hienon kasvattajaluokan ois naperoista saanut, olisivat trikit ja merlet tasapainottaneet toisiaan, sööttejä naperoita! Kyllä sheltti PR:ää kerrakseen noissa tehdään! =)

Elvari pääsi myös ketkuilemaan kehään, mutta sunnuntaiseen tapaan sen mielestä joku niin boring-juttu kuin seisominen ei napannut! Se ois halunnu istua ja mennä ympäri nakkipalkkansa eteen! =D Musta sen liikkuminen on parantunut hirveesti, se ravaa tosi nätisti eikä koikkelehdi, oisko se kevään jumitus ollu syynä siihen vähän epätasaiseen liikkumiseen?! No.. Elvari keikisteli ittelleen sinisen nauhan ja sai paljon nakkeja palkaksi! =D Siitä se oli mukavaa!

Mätsäilyjen jälkeen jäätiin vielä leikittämään pentusia läheiselle nurmikkoalueelle. Isommatkin vinkus siihen malliin meillä, että niidenkin ois kovasti tehny mieli mennä pennusten kanssa juoksentelemaan. Ilta sai vähän ikävän lopun "vastuuttoman koiranomistajan" taholta, mutta muutoin oli aivan ihana ilta! Kiitos kaikki Nappula-hauvat ja kotiväkensä! Oli ihana nähdä teitä! =)

Ennen kotiinmenoa sai lapset vielä leikkiä Ässä-landiassa hetkisen. Dealla ja Sanilla oli iiiihan omat, aivan mielettömän hupasat leikit! =) Dea möyri ja mönkäs, hyppi kieri ja pyöri Sanin edessä ja Sani vallan ulvahteli Deaa leikkimään... Voi elämä kun ois saanu videoitua sitä touhua! Syykin tähän hupasaan leikkiin selvis sitten tänä aamuna...

Dealla alkos juoksut!!! =D Tai ohan ne voineet alkaa jo aiemmin, mut tänään eka kerran ihan virallisesti bongattu. Tosin kovasti mä olen kattellu ja vahtinnu alkua, mut ennen tätä päivää en oo huomannu! Sani on siis mielettömän tarkka "juoksuvahti". Ei edes urokset leirillä olleet mitenkään erikoisen kiinnostuneita Deasta! Nyt tarvitaan Santsu bongaamaan meille tärpit, sillä uskon Dean ainakin sille itteensä tarjoovan! No, johan näitä juoksuja on neidin käytöksestä päätellen odoteltukin tässä jo hetki. Nyt sitten valitettavasti Dealla heti alkuunsa jää agilityt tauolle, vasta kun alkuun päästiin. Tod. näköisesti tulen Elvarilla korvaamaan ne Dean tunnit.

Pikkuherra Zen ei muutamaa nuuhkasua enempää ole Deaan kiinnittänyt huomiota, mikä on tosi outoa, sillä se on Äijä! Eilen se meni ja rakastu Nuppu-shelttiin, jolla just oli juoksut alkaneet; haisteli ja haisteli, totes et ihana nainen ja vähän yritti jotain astumisen tapasta! Meidän pikku Macho! =) Dean kanssa kuitenkin leikkivät normaalisti. Mitä toi Dea nyt kauheesti vaan tykkää pestä poikien korvia ja suupieliä ja muutenkin hoivailla niitä... Voi mun kööriäni... <3

Tässä vielä yksittäiset nassukkakuvat kaikista kolmesta... Kesän viimosina (toivottavasti ei) aurinkoisina päivänä otetut.

Elvis-murunen <3


Dea ilopilleri <3


Macho-Zen <3

2 kommenttia:

  1. Hih! Vai ei oo Zen vielä keksinyt bongata "siskon" juoksua.. odotahan vaan kun huomaa niin teillä alkaa aika moinen meno!! :)

    VastaaPoista
  2. Kohta siul on siellä samanlainen ratto poika ku meillä Rane. ;) Jahka innostuu niin loppua ei tule. Nähtäillään.

    T.Veera & karvakamut

    VastaaPoista