perjantai 18. kesäkuuta 2010

Jälleen yksi lomaviikko vierähtänyt...

...ja miten musta tuntuu, ettei me olla saatu mitään aikaiseksi, vaikka joka päivä on touhua riittänyt enempi kuin laki sallii?! Kaava on joka päivä liki sama; noustaan kuuden maissa, touhutaan aamusta iltaan kaikenmoista, nukkumaan 23-01. Ja Silti tuntuu, että "eihän me olla tehty mitään". Kummia tämmöiset lomapäivät. ;) Blogiakaan en ole muka kerinny päivittää, joten pitkää sepustusta saattaapi olla tiedossa, sorry! =D

Aloitetaan emännän sunnuntaisista puuhista, sillä se on oleellisesti vaikuttanut kuluneeseen viikkoon. Emäntä oli (taas) saamassa kuvausoppia Inkoossa Taikakuvan Jarilta. Reipas kuustuntinen setti saatiin jälleen aikaiseksi kummastellessa valokuvauksen ihmeellisyyksiä. On se mahtavaa, kun joku viittii ja jaksaa opastaa ja vieläpä sellaisella kielellä, mitä maallikkokin ymmärtää. Tuhannet kiitokset Jarille opeista! Tällä viikolla on siis enempi ja vielä enempi Canon ollut mukana reissuissa; emäntä saanut harjoitella harjoittelemisesta päästyään.

Emäntä Nanen mamman Kitin suukkosateen kohteena
Kuva Kirsi Tuominen


Nanen Kiti-mamma Kuvaharjoittelua by me


Seuraavassa musta niin kiva kuva jostakin kukannuppusesta, kunnes ex-työtoverini ilmoitti facebookissa sen muistuttavan karvaista vakoa.. Mielleyhtymä siitä, että kuva voisi olla vaikkapa naapurin Tarmon takapuoli sai näkemään kuvan uudessa (ei niin kivassa) valossa ja siis pilasi sen totaalisesti... Tämä tarina on aiheuttanut semmoista naurun remakkaa, ettei tosi! Ei ehkä muille aukea, mutta voin kertoa, että hulluilla on aina hippasen hauskempaa. ;) Pitäis vissiin seuraavaksi perustaa kuvablogi, jossa analysoida kuvia, tää koiruuksien tiedotuskanava kun ei ehkä ole ihan oikea paikka näille turinoille. =D Tässä tämä taideteos" Taamon pees" ;)


Asiaan taas siis (edelleen hirmu hihitysten kera). =D Maanantaina saimme visiteeraajia Riksun suunnasta, Marilla, Ada + Mila sekä Kirkonkylältä, Satu, Saana, Sani + Tipi. Rämäryhmän kanssa tehtiin lenksu Kiljavalla, jonka jälkeen käytiin vielä räpsimässä kuvia kirkonpuistossa. Meidän Nane oli taas Mister Mahdoton seuratessaan Milaa (joka oli juuri juoksunsa lopettanutt) kuin hai laivaa. Ei auttanut vaikka Mila kuinka irvisteli ja osoitti haluttomuutensa leikkeihin nuoren miehen kanssa. Onneksi Nane on kuitenkin melko herrasmies eikä se muuta tee kuin komentaa leikkiin. Hyppii edessä ja takana, ja muistinko jo sanoa että se komentaa (korkeelta ja kovaa)?! ;)

Kuva Nappulavaaran sisaruksista kirkonpuistossa


Tiistaina kipaistiin jälleen Elkun kanssa reippahin askelin herran agitreeneihin iltasella. Tämä olikin nyt viimeinen kerta ennen kuukauden taukoa (kouluttaja lomailee). Jälleen saatiin suoritettavaksemme kiva, opettavainen rata.



En saanut rataa piirrettyä nyt ihan oikeanlaiseksi, mutta suurinpiirtein noin se meni. Alun kepit Elvari osasi mennä kohtalaisen hienosti, mun tsempatessa "kepikepikepi"-huudoin vieressä. Kepeiltä hyppy (joka oli todellisuudessa enempi alhaalla päin), jonka jälkeen takaaleikkasin seuraavalle hypylle. Elvarin kanssa uskallan kokeilla vähän eri ohjauksia, kun sen voi lähettää melko luottavaisin mielin etenemään itsenäisesti. Suurin osa kun tuntui tekevän tuon kohdan valssin avulla. Aina A:lle asti kaikki sujui moitteetta. A:n alla kulkevan putken suu oli todellisuudessa samassa linjassa A:n kanssa ja arvatkaa mitä Pikku Putkihullu näki?! Sille A oli kuin ilmaa ja muutamien putkeen suhahduksien jälkeen menin seisomaan liki putken eteen, ihan A:n hollille ja näin sain herran suuntaamaan kulkunsa oikealle esteelle. Loppurata A:n jälkeen sujui hirmu mallikkaasti ja mä olin enempi kuin ylpee sekä itsestäni että mun taitavasta pienestä agikiiturista! Me ollaan opittu ja se on mahtavaa!!! =D Tauon aikana toivottavasti ryhmämme kokoontuu, kuten suunnitelmissa on ollut, joka viikko yhteistreeneihin. Näin ei pääsisi taidot ruostumaan eikä viikkoja kulumaan ilman, että Peepu saa huutaa äänensä käheäksi innostuksissaan. ;)

Keskiviikon normi aamu- ja päivätohinoiden jälkeen oli iltasella vuorossa Nanen agitreenit sekä temppukoulu Espoossa. Nämä agitreenit olikin vimoset laatuaan tuolla. Jatkoja en ole vielä ehtinyt kovinkaan miettiä, ehkä joudumme tyytymään ainakin toistaiseksi omatoimi treeneihin kera Clean run Exercise source bookin. ;) Viimeisellä kerralla Nadja oli tehnyt meille harjoituksen, jossa yhdistyi kaikki kurssilla oppimamme asiat. Oli valssia, etenemistä, kierrättämistä...



Emäntä oli jo toisena päivänä peräkkäin onnensa kukkuloilla huomattuaan miten päteviä pieniä treenikavereita mulla on! Ja havaittuaan myös sen, että ehkä hän itsekin jotakin on matkan varrella oppinut. =D Nane oli mainio ja erityisen pätevästi hän osasi hakea itse esteitä sekä paikkailla muutaman kerran emännän ohjausmokia. Nanen kanssa me tehdään yhdessä, me opitaan yhdessä. Vielä kun vauhti Nanella ei ole päätä huimaavaa, mä ehdin ohjata ja Nane ehtii oppia lukemaan mua. Tämä on mahtavaa! Toisaalta harmittaa esim. Elvarin kannalta, joka on hirmu pätevä, mutta mä en ole itse osannut sen kanssa edes tätä vähää mitä nyt Nanen kanssa (agi kun oli täysin uusi juttu mulle). Meillä on Elviksen kanssa ihan eri tatsi agilityyn; Elvarin kanssa mennään ilolla ja vipinällä (huumori on hyvin usein tarpeen), Nanen kanssa enempi harkiten, ilolla kuitenkin myös. Kiitos Nadjalle sekä kaikille kurssikavereille mukavasta kurssista! =D

Agitreenien jälkeen Nane pääsi vielä temppuilemaan. Muiden kurssilaisten ottaessa etevämpien juttuja, me otettiin omia harjoituksia. Luvassa oli peruuttamista edessä, köllimistä, jalkojen alta ryömimistä jne. Olin ylpeä, sillä Nane on oppinut köllöttelemään käsiavuin, vaikkakin vähän hätäisesti, ja muutaman kerran tuolla se jopa kierähti ympäri käden perässä. Edessä peruuttamisen se hoksaa myös jo kivasti, ei kuitenkaan lähde peruuttelemaan ilman mun liikettä. Saatiin kuitenkin jälleen hyvä vinkkejä temppujen opettelemiseen, nyt vaan niitä soveltamaan käytäntöön. Kyllä nuo pari kertaa mitä saatiin olla mukana temppukurssilla oli antoisia ja niiden anti riittänee meidän sakille varmaan pidemmäksikin aikaa. =D

Valokuvia on tullut napsittua joka päivä aimo kasa, sillä emäntä koittaa harjoitella raw-kuvien ottoa ja dpp-ohjelman käyttöä. Malleina ovat toimineet, ylläriylläri, kolmen kopla, mutta myös Suomen luonto. Kasa kuvia löytyypi täältä. Laittelen muutamia räpsyjä tähänkin.

Herra Elvis muru


Peepu-pienoinen


Neena-rakas


Neena vaanimassa poikia


Nane-naperon nassu <3


Rakkautta Nanen ja Neenan tyyliin


Rakkautta vol.2


Oiskohahn siinä tullut nyt taas tylsistymiseen asti tarinaa... =D
Viikoloppuja kaikille! =D